Home   Kiikkutuolinmattoja ym.
     
  Juhannusruusu

Kiikkutuolin pehmuste Juhannusruusu vanhemmilleni. Koneella ommeltu. Pehmusteena on ohut superlonlevy. Square in square -malli. Valmiin työn koko on 39 x 144 cm.

Rocking chair pad called Juhannusruusu (Mid summer rose) for my parents. Machine pieced. Square in square-pattern. Size: 39 x 144 cm.

Iso kuva Big picture

2002

     
  Pehmuste rottinkituoliin

Ensimmäinen yritys englantilaiseen paperitekniikkaan. Kangastilkut harsitaan paperimallineen päälle ja ommellaan käsin yhteen, ja kun kaikki on kasassa, harsinlangat ja paperimallineet otetaan pois. Tumbling blocks eli vierivät palikat-malli, ei tikkausta. Toiselle puolelle tyynyä tein muutaman "palikan" eri väreillä, mutta ei se niin hyvä idea ollutkaan, niinpä tämä kokonaan vihreä puoli saa mieluummin olla päällä päin.

My first English paper piecing -attempt. Tumbling blocks pattern, hand stitched.

Iso kuva Big picture

     
  Kiikkutuolin matto

Kiikkutuolin matto sinisestä ja vihreästä höystettynä ripauksella keltaista. Ommeltu koneella, tikattu käsin.

Rocking chair pad in blue and green with a hint of yellow. Pieced by machine, quilted by hand.

2005

     
  Joulutähti

Kiikkutuolinmatto Joulutähti on ommeltu koneella ja tikattu käsin. Malli Star-Crossed Christmas (13½ tuuman blokki) löytyi tästä kalenterista jonka sain ystävältä varhaiseksi joululahjaksi. Valmiin työn koko on 42 x 142 cm. Välissä on polyestervanu.

Rocking chair pad called Joulutähti (that is poinsettia, the flower - literally it means Christmas star). The pattern called Star-Crossed Christmas is from this calendar which I received as an early Christmas present. Block size is 13½" and the size of the ready pad is 16½ x 56". Machine pieced, hand quilted, polyester batting.

Iso kuva Big picture

2004

     
 
Joulutähti

Tämän tein vanhempieni kiikkutuoliin. Valmiin työn koko on 41 x 144 cm.

I made this one for my parents. Measurements are 41 x 144 cm.

Iso kuva Big picture

2004

     
Home