Home   Korttirasioita ~ Card gift boxes
     
    Tällä sivulla on tekemiäni korttirasioita, jotka on askarreltu tämän ohjeen mukaan.
     
  Sinipohjaisessa laatikossa on vaaleamman sininen kansi. Kannen koristeeksi sidoin kimpun paperinarukukista, joita siis on kokeeksi tullut tehtyä. Vielä löytyi sininen nauharuusukekin kimpun somisteeksi. Tulipa siitä nätti.

The blue box got a bunch of paper cord flowers on it, added with a ribbon. Pretty! I had made the flowers quite a while ago.

Iso kuva Big picture

2010

     
  Harmaapohjaisen laatikon kansi on puhtaanvalkoinen, ja kannen somisteena on teepussiruusuke, jota ei kylläkään ole taiteltu teepussipapereista vaan jostain muusta kierrätetystä materiaalista. Saakohan kuvasta selvää? Ruusukkeen keskelle löytyi helminappi, josta napsaisin kannan pois sivuleikkureilla. Kiinnitin napin kuumaliimalla.

Grey bottom, white top. Tea bag rosette on the cover, added with a pearl button. I just had to cut the shank off with diagonal pliers, and it was ready to get hot-glued in the middle of the rosette.

Iso kuva Big picture

2010

     
  Turkoosin pohjan ja violetin kannen yhdistelmä on ihan kiva, ja valkoinen kukka kävi siihen aika mukavasti. Kääräisin ympärille vielä vaalean violettia lahjanauhaa ja teippasin päät rasian pohjassa kiinni kun laatikko piti saada pysymään jotenkin kiinni.

Turqoise bottom and purple cover were a nice combination, and the white flower with yellow center fit in quite well. I wrapped some light purple gift wrap around the box to keep it in one piece, and taped the ends of the wrap in the bottom of the box.

Iso kuva Big picture

2010

     
  Pohja vaaleanvihreä, kansi puhtaanvalkoinen. Koristeena omatekemä paperinarukukka. Tämä rasia oli ensimmäinen, ja se on tehty suoraan ohjeen mukaan (linkki ohjeeseen sivun yläreunassa) ja on tavallisen kokoiselle kortille vähän liian pieni. Rasian korkeus on kuitenkin sama kuin noissa muissa askartelemissani laatikoissa, samoin leveys. Muihin rasioihin lisäsin pituutta sen verran, että kortit ja kirjekuoret sopivat rasiaan mukavasti.

Green bottom, white cover. Self-made paper cord flower on top to embellish. This box is made with the exact measurements of the instructions on the top of this page. It was the first box I made and it appeared that it is a little too short for our cards, so the rest of the boxes are larger in that dimension. Otherwise they are the same. Only the colors and embellishments vary.

Iso kuva Big picture

2010

     
    Home